fbpx
Healthway Medical Group

Borang Daftar Minat Healthier SG

Apakah Healthier SG?

Pelan pembaharuan penjagaan kesihatan baharu Singapura, Healthier SG, bertujuan untuk memperkasakan individu dalam usaha penjagaan kesihatan melalui penjagaan pencegahan. Di bawah pelan ini, mereka boleh mendaftar dengan doktor keluarga yang akan menyokong mereka dalam keperluan penjagaan kesihatan mereka sepanjang hayat. Healthway Medical berbangga menjadi sebahagian daripada inisiatif Healthier SG.

Mulakan perjalanan Healthier SG anda bersama Healthway Medical! Daftarkan minat anda di bawah.

Sila isikan butiran anda di bawah untuk mendaftarkan minat anda bagi pendaftaran dengan doktor keluarga kami. Kami akan menghubungi anda dengan butiran lanjut sebaik sahaja pendaftaran bermula.

Healthier SG Register Interest Form - MA(#9)

Medan yang ditandakan dengan asterisk (*) haruslah dilengkapkan.

Dengan memberikan maklumat di atas, saya memberi kebenaran kepada Healthway Medical untuk mengumpul, menggunakan dan mendedahkan data peribadi saya untuk tujuan Healthier SG.

Healthway Medical tidak akan mendedahkan sebarang data peribadi di luar tujuan yang dinyatakan di atas kepada pihak ketiga tanpa mendapatkan persetujuan peserta terlebih dahulu, melainkan pendedahan tersebut diperlukan di bawah undang-undang atau pendedahan tanpa kebenaran dibenarkan di bawah Akta Perlindungan Data Peribadi 2012.